Preturile mici la criptomonede, posibile oportunitati de investitie

Din cand in cand, in magazine exista campanii promotionale, iar clientii sunt foarte atrasi de ocaziile in care pot cumpara produse mai ieftine. Sa ne gandim doar la Black Friday, care chiar se apropie in curand, in luna noiembrie. Atunci, volumele de vanzari vor creste substantial, caci consumatorii vor profita de preturile cu mari discounturi.

Putem primi in acest fel si lumea investitiilor financiare. Se intampla destul de des pe pietele financiare, pe pietele de capital, ca actiunile sa scada o scurta sau mai putin scurta perioada, pentru ca apoi sa creasca din nou. In momentele de scadere, exista speculatori care profita de oportunitati si cumpara „produse” la pret redus.

Preturile mici la criptomonede din aceasta perioada pot fi socotite in acest fel. Preturi mici comparativ cu preturile maxime atinse la final de 2017 / inceput de 2018 la multe dintre criptomonede, inclusiv bitcoin si ethereum… Nimeni nu stie daca acestea sunt un gen de minime sau daca vor urma noi scaderi, dar cert este ca exista o mare posibilitate ca aceste preturi sa fie o ocazie de intrare la cumparare. Vor urma cresteri? Ramane de vazut…

Vezi si:  Hackerii nord-coreeni, campioni la furtul de criptomonede, din nou

Daca si tu crezi ca preturile actuale la criptomonede sunt posibile oportunitati de investitie, atunci cumpara acum bitcoin online, in cel mai simplu mod, de la CryptoCoin.pro, o platforma securizata specializata in astfel de tranzactii. Vrei sa fii posesor de bitcoin sau alte monede digitale? Ai ocazia, in cel mai simplu mod si, aparent cel putin, la preturi deosebite, sa cumperi criptomonede intr-un portofel digital. Le vei putea transforma ulterior din nou in valute conventionale, la momentul in care vei inregistra profit (daca acest moment va exista) sau in orice moment doresti (daca iti vei asuma acest lucru).

Este bine sa studiezi atent acest domeniu inainte sa investesti si este mai mult decat recomandat sa nu risti bani de care ai putea avea nevoie iminenta in viitorul apropiat sau chiar mediu. Oricum, este mai bine sa pornesti cu premiza ca ai putea pierde bani, decat sa speri prea tare la anumite tinte de profit. Domeniul este unul riscant, iar castigurile pot fi foarte mari, pe masura riscurilor asumate de la bun inceput.