De ce sa investesti intr-o locuinta construita pe baza conceptului „orasul de 15 minute”?

SmartFuture

In era aglomerata si in continua miscare in care traim, conceptul „orasul de 15 minute” devine tot mai relevant si atractiv. O locuinta construita pe baza acestui concept iti ofera acces rapid si usor la toate serviciile si facilitatile de care ai nevoie, transformandu-ti viata intr-o experienta comoda si confortabila. Un exemplu de proiect imobiliar care adopta acest concept inovator este Metalurgiei Park Residence,  o dovada de eficienta urbana, care iti ofera tot ce iti doresti intr-un singur loc.

Inaugurat in anul 2016, Metalurgiei Park Residence este un proiect imobiliar de succes care a livrat deja 5000 de apartamente si se afla in plina constructie a altor 5000 de unitati.

Aceasta evolutie rapida si continua demonstreaza popularitatea si succesul pe care le-a castigat proiectul in randul cumparatorilor.

De ce sa investesti in Metalurgiei Park Residence?

Cartiere atractive si variate

Metalurgiei Park Residence se compune dintr-o varietate de cartiere  inovatoare, fiecare avand propria sa personalitate si stil arhitectural. Fie ca iti doresti un apartament modern si luxos sau unul mai accesibil, ai posibilitatea de a alege dintre cartiere precum Viva Residence, Brown Residence, Galaxy Residence, Primera Residence, Athos Residence si multe altele. Fiecare cartier iti ofera un mediu aparte, cu facilitati si servicii adaptate nevoilor tale.

Vezi si:  Schemă specială de ajutor pentru societățile din turism

Desfasurare pe o suprafata foarte mare

Metalurgiei Park Residence se mandreste cu faptul ca este primul parc rezidential din Romania. Cu o suprafata generoasa de 50 de hectare, acesta iti ofera acces la spatii verzi infloritoare si bine intretinute. Poti petrece momente relaxante, fara a fi nevoie sa parasesti complexul rezidential.

Preturi accesibile

Unul dintre avantajele majore ale Metalurgiei Park Residence este accesibilitatea financiara a locuintelor. Dezvoltatorii proiectului au pus un accent deosebit pe raportul calitate/pret, pentru a permite cat mai multor persoane sa isi indeplineasca visul de a avea o casa proprie intr-un mediu urban modern si confortabil. Astfel, investitia intr-o locuinta din acest proiect imobiliar nu este doar o alegere convenabila, ci si o decizie inteleapta din perspectiva securitatii financiare pe termen lung.

Totul la indemana ta in doar cateva minute

Metalurgiei Park Residence ofera o gama variata de magazine si supermarket-uri in apropiere, astfel incat nu trebuie sa parcurgi distante mari pentru a-ti satisface nevoile de cumparaturi si de alimente. De asemenea, infrastructura rutiera bine pusa la punct faciliteaza accesul rapid la diverse zone ale orasului si iti ofera libertatea de a explora si a profita de tot ce are de oferit mediul urban.

Vezi si:  Amazon ajută Ministerul Finanțelor să se inoveze

O experienta de achizitie excelenta

Dezvoltatorii Metalurgiei Park Residence inteleg importanta unei experiente de achizitie placute si fara stres. Astfel, ei faciliteaza procesul de achizitie prin colaborari strategice cu furnizori de materiale de constructii si finisaje precum Avalon, sau cu divizia financiara Credit24h. Aceste parteneriate si colaborari asigura o relationare excelenta intre vanzator si cumparator, precum si rapiditate in desfasurarea intregului proces de achizitie.

Investitia intr-o locuinta construita pe baza conceptului „orasul de 15 minute” este o alegere inteligenta si avantajoasa. In Bucuresti, Metalurgiei Park Residence demonstreaza cu succes cum acest concept revolutionar poate transforma viata urbana intr-o experienta comoda si placuta, motiv pentru care merita sa iei in considerare un apartament aici.