Parchetul, una dintre cele mai bune solutii in orice fel de spatiu

Gamele moderne de parchet fac aceasta solutie pentru podea una dintre cele mai bune de implementat in orice fel de spatiu. Se poate monta parchet laminat in spatii rezidentiale, cat si in spatii comerciale, spatii de birouri, showo-room-uri etc. Indiferent cat de intens este traficul pe acele suprafete, se pot gasi solutii adecvate – modele de parchet adaptate unui trafic mai mult sau mai putin intens. Pe piata exista variante indicate pentru fiecare tip de spatiu.

De ce este parchetul o solutie atat de buna? Modelele moderne prezinta o serie larga de avantaje. Parchetul este rezistent, isi pastreaza aspectul pe termen lung, fara a oferi utilizatorilor o senzatie de racoare (problema specifica a gresiei in mediul rezidential). Parchetul este usor de montat si are un aspect unitar. Nu se observa imbinarile si este foarte usor de curatat si de intretinut. In ciuda perceptiei unor persoane, parchetul nu este prea sensibil la o utilizare normala si responsabila.

Vezi si:  Timpul pentru curatenie in locuinta

Parchetul impresioneaza la capitolul estetic si poate oferi o multime de modele – de la cele specifice lemnului, pana la modele mai complexe, ba chiar si modele care imita placile de gresie, daca se doreste o astfel de varianta. Parchetul creeaza o imagine foarte placuta in orice spatiu si se poate alege in functie de designul general, pentru a se potrivi si cu piesele de mobilier si cu tot ceea ce mai este in camera. Pentru idei de parchet premium poate fi consultata online gama de parchet stratificat de la Kulttur. Astfel de modele nu doar ca ofera o estetica desavarsita, dar sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si vor rezista cu adevarat foarte mult timp exact ca la inceput.

Se poate spune ca parchetul este „la moda”, dar asta numai pentru ca prezinta atat de multe avantaje atat din punct de vedere al design-ului, cat si la partea practica. Parchetul se poate monta in anumite magazine (mai ales in cele de fashion, ceasuri, bijuterii), in anumite locatii HoReCa si mai ales in show-room-uri si cladiri de birouri. Cele mai multe locuinte sunt dotate cu parchet atat in living, cat si in holuri si in dormitoare. Exista tipuri de parchet recomandate si pentru bucatarii, mai ales pentru cele open space, in zone in care spatiul de gatit continua cu cel in care masa e servita si chiar cu cel de tip lounge.