Cum poti vinde Bitcoin?

Acum, utilizatorii pot vinde Bitcoin cu usurinta. Iti setezi propriul pret si poti alege exact modul in care doresti sa primesti plata pentru bitcoin-ul tau. Deoarece Ro.Exchange este o platforma peer-to-peer, poti vinde bitcoin direct catre 3 milioane de utilizatori din intreaga lume. Atat incepatorii, cat si utilizatorii experimentati pot castiga cu usurinta bani cu Ro.Exchange. Pentru a vinde Bitcoin, creeaza un cont Ro.Exchange sau conecteaza-te la contul tau existent. Apoi urmeaza urmatorii pasi:

Indica-ti cerintele. Alege o metoda de plata si indica suma maxima de vandut (in bitcoins). De asemenea, poti indica locatia si moneda preferata. Da clic pe Gaseste oferte. Se va deschide o lista cu toate ofertele disponibile.

Exploreaza sugestiile. Inainte de a alege o oferta, consulta toate informatiile despre cumparator, inclusiv numele, reputatia, nivelul de verificare si rata de schimb Bitcoin. Daca ai gasit o oferta potrivita, atunci poti vinde Bitcoin. Urmatorul pas reprezinta conditiile ofertei.

Deschide o afacere. Daca esti de acord cu conditiile cumparatorului, indica suma pe care esti dispus sa o vinzi si apoi da clic pe Vinde acum. Vei merge la chat-ul tranzactiei, iar bitcoin-urile tale vor fi transferate intr-un cont de stocare securizat. Citeste cu atentie toate instructiunile si urmeaza-le. Cand cumparatorul isi finalizeaza partea din tranzactie, vei primi plata de la el. Dupa finalizarea tranzactiei, poti descarca cecul.

Vezi si:  2023 va fi un an foarte bun pentru Bitcoin, sunt de parere expertii in criptomonede

Vinde Bitcoin – Cea mai simpla metoda

Vinde Bitcoin catre persoane fizice. Daca printre prietenii tai nu exista persoane care doresc sa cumpere bitcoin, atunci utilizeaza forumuri globale. Printre avantaje se numara anonimatul si viteza. Intrucat este extrem de important sa ai timp pentru a vinde bitcoin la un anumit ritm, cel mai probabil, timpul tau va fi masurat in cateva ore. Serviciile peer-to-peer iti permit sa schimbi cripto-currency direct intre utilizatori. Acestea ofera un anumit grad de protectie si garanteaza ca operatiunea va avea succes. 

La incheierea tranzactiei, bitcoin-urile tale sunt depuse in cont si le poti vinde cu adevarat numai dupa confirmarea platii. Serviciul ia 1% din fiecare tranzactie a vanzatorului (daca cumperi Bitcoin, nu se percepe nicio taxa) + comision pentru tranzactiile din reteaua Bitcoin (pretul efectiv al tranzactiei poate fi vizualizat pe site-ul Ro.Exchange).

BTC Banker va afisa oferte pentru achizitionarea de bitcoins daca alti participanti la acest serviciu si-au plasat comenzile de achizitie pentru tipul de moneda specificata. Daca apare o disputa intre vanzator si cumparator, echipa de bot actioneaza ca arbitru. Serviciul percepe un comision pentru tranzactii de 2%, cu toate acestea, utilizatorii cu un rating ridicat in sistem (mai mult de 200 de puncte) pot opri perceperea comisionului in setari. De asemenea, nu uita de plata pentru tranzactiile din reteaua Bitcoin (in functie de viteza pe care o alegi si de prioritatea de a vinde bitcoin, aceasta poate varia de la 0,0015 BTC la 0,004 BTC).