Fii profesionist si foloseste produse omologate!

Pentru cabinetele medicale si stomatologice, igiena este foarte importanta, iar achizitionarea produselor de curatenie omologate este o obligatie de la care nu se poate abate niciun cabinet care presteaza servicii de natura medicala sau estetica.

Site-ul magazinului heliosdental.ro ofera o gama vasta de dezinfectanti si solutii dezinfectante omologate la preturi avantajoase in cantitati mari, astfel saloanele profesionale si cabinetele vor face achiztii de tip en-gross, chiar si pe timp de pandemie.

Solutii precum KLINTENSIV ALCHOSEPT este un produs de curatare cu actiune rapida, fiind ideal pentru utilizari frecvente in cabinetele medicale, pentru curatarea mainilor inainte si dupa fiecare contact cu pacientul. Produsul contine substante protectoare si hidratante care asigura echilibrul lipidic al pielii,  prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata, efecte nedorite care apar dupa utilizarea multipla a altor produse de curatare a mainilor.

Acesti dezinfectanti sunt indipensabili din orice cabinet, deoarece ofera o mai buna protectie atat pentru pacienti, cat si pentru medici.

Dezinfectarea suprafetei este procesul care elimina, inactiveaza sau distruge agentii patogeni de pe o suprafata sau obiect pana la punctul in care suprafata sau obiectul nu mai este capabil sa transmita agenti patogeni infectiosi, facand astfel suprafata sau obiectul sigur pentru manipulare, utilizare sau eliminare. Dezinfectarea adecvata a suprafetei, precedata de o etapa de curatare, este esentiala pentru prevenirea transmiterii agentilor patogeni catre pacienti si lucratorii din domeniul sanatatii. In stomatologie, suprafetele clinice sunt in general dezinfectate de substante chimice lichide, urmand instructiuni stricte de utilizare.

Curatarea este indepartarea murdariei vizibile (de exemplu, material organic si anorganic) de pe obiecte si suprafete si, in mod normal, se realizeaza manual sau mecanic folosind apa cu detergenti sau produse enzimatice. Curatarea temeinica este esentiala inainte de dezinfectarea suprafetei, deoarece materialele organice si anorganice care raman pe suprafete pot interfera cu eficienta dezinfectantului.

Un factor ignorat in mod obisnuit in alegerea unui dezinfectant de suprafata este siguranta generala a produsului pentru mediu si pentru membrii personalului care sunt expusi la acesta zilnic de-a lungul mai multor ani. Dezinfectantii mai puternici, adica mai toxici, nu sunt neaparat mai buni. Daca criteriile de selectie pentru dezinfectantii de suprafata ar fi „mai puternici”, atunci sterilizantii, cei mai puternici agenti chimici cunoscuti, ar fi indicati pentru utilizare ca dezinfectanti de suprafata.

Mai puternic inseamna adesea mai periculos pentru personalul stomatologic. In unele cazuri, pericolul pentru membrii personalului poate fi mai mare din cauza expunerii la dezinfectanti toxici decat orice boli potential infectioase. „Mai puternic este mai bine” nu este folosit nici pentru prescrierea medicamentelor pentru durere si nici pentru alte medicamente eliberate pe baza de reteta. Medicamentul adecvat pentru durere sau medicamentul terapeutic indicat este compusul specific cerintei medicale cu efectul secundar cel mai putin periculos.

Magazinul heliosdental.ro asigura produse 100% omologate pentru clientii sai de la brand-uri renumite precum: Pro Integrator si  Klintensiv. Prin folosirea acestor dezinfectanti pentru suprafete se elimina orice risc din cabinetul medical sau stomatologic. Clientii dornici sa achizitioneze produse de la acest magazin pot accesa site-ul prin, comanda aici https://heliosdental.ro/ !