Sistem ERP inovator pentru afaceri performante

Performanta in afaceri nu este o optiune, ci o necesitate. O afacere de succes trebuie sa asigure suficient de multe resurse pentru ca „motorul” companiei sa poata sa fie activ in conditii bune. Mai exact, este necesar sa existe incasari suficiente, capital care sa poata asigura toate costurile derularii activitatii – de la salarii pentru angajati, pana la plata chiriei, a utilitatilor, a eventualelor credite, materiale de la furnizori, servicii necesare etc. Evident, orice antreprenor si orice actionari isi doresc ca performanta sa se vada si in profit, fie ca acesta va fi reinvestit, fie ca va fi transformat in dividende retrase.

O afacere performanta este o afacere bine controlata. Cu cat afacerea creste, exista riscul pierderii acestui control, atunci cand exista multi angajati, multe echipe, diverse divizii, eventual puncte de lucru, magazine daca este o afacere de retail, extindere teritoriala… Tehnologia ajuta foarte mult, de la instalarea de camere web, limitari pentru control al dispozitivelor din companie (inclusiv pentru respectarea normelor legate de datele personale, conform celor mai recente rigori din Uniunea Europeana) si pana la un sistem integrat de control.

Vezi si:  Timpul pentru curatenie in locuinta

Este asadar cazul ca in companie, fie ea medie sau mare, sa fie instalat un sistem ERP inovator. „Ofera-i modelului tau de business puterea de care are nevoie! Am redefinit un produs eficient (Microsoft Dynamics NAV) si am creat pentru afacerea ta o solutie ERP mai accesibila ca oricand – SmartBiz 365”, se precizeaza pe website-ul oficial al acestei solutii ERP, smartbiz365.ro.

SmartBiz 365 are costuri predictibile, spre deosebire de un ERP clasic. Pe baza experientei indelungate a companiei producatoare si cu ajutorul expertizei Microsoft Dynamics NAV, se ofera un pachet de solutii foarte complexe, care pot fi instalate imediat si adaptate la nevoie, daca exista cerinte specifice. Se plateste un abonament lunar fix care include mententata si upgrade-uri, deci utilizatorii vor evita costurile suplimentare – element foarte important pentru orice afacere de succes, intr-o lume de business in care putine costuri pot fi mentinute pe termen lung la nivelul dorit. Gratie integrarii suitei Microsoft Office 365, SmartBiz 365 le permite utilizatorilor sa lucreze cu solutiile cu care acestia deja sunt familiarizati.

Vezi si:  Solutii profesionale: echipamente frigorifice

„Te-ai impotmolit undeva? Nu gasesti o solutie? Ai nevoie de instruire sau vrei sa afli mai multe informatii despre anumite functionalitati? Nicio problema! Ne poti contacta direct si te vom ajuta sa rezolvi problema”, mai spun reprezentantii companiei ce ofera SmartBiz 365 companiilor din Romania.