6 întrebări şi răspunsuri despre găzduirea web la Cyber Folks

Untitled design - 1

Serviciul de găzduire web este unul dintre cele mai importante aspecte pe care un antreprenor sau o firma trebuie să le ia în considerare atunci când doreşte să îşi creeze un site pentru a avea o prezenţă în mediul online bine stabilită.

Sunt nenumărate oferte de hosting disponibile pe piaţa de profil, însă Cyber Folks oferă clienţilor săi oportunitatea de a se bucura nu doar de servicii de cea mai bună calitate, ci şi de o performanţă ridicată. O găzduire ssd va garanta o viteză de încărcare aproape instantă, lucru ce va avantaja atât clienţii, cât şi antreprenorii.

Deşi acest serviciu este vital pentru succesul economic al oricărei operaţiuni, multe persoane au întrebări legate de ofertele de găzduire web la Cyber Folks, printre cele mai populare fiind următoarele:

Pot să îmi migrez site-ul pe un nou hosting?

Conform expertirlor, multe firme de diferite dimensiuni, dar şi persoane individuale aleg să îşi migreze website-ul pe serverul Cyber Folks datorită beneficiilor de care se pot bucura. Acest transfer se realizează gratuit şi cu o dificultate redusă.

Vezi si:  Roboții umanoizi, prezentați la ONU

Cum aleg planul de găzduire web potrivit pentru mine?

Din fericire pentru clienţi, există patru oferte de hosting disponibile pe site, fiecare dintre ele oferind diverse trepte de servicii şi nivele de protecţie, însă toate se bucură de o performanţă superioară, asistenţă excelentă, dar şi o lansare incredibil de rapidă. Această alegere se realizează în funcţie de necesităţi, traficul anticipat, dar şi de mărimea operaţiunii.

Cât de importantă este performanţa unui site web?

Este bine cunoscut faptul că dacă un site are o întârziere de doar 2 secunde, acesta va pierde până la 50% din conversii. Având în vedere acest lucru, o găzduire ssd va garanta că website-ul nou creat sau migrat va funcţiona întotdeauna la capacitate maximă, oferind nu doar clienţilor, ci şi antreprenorilor oportunitatea de a se bucura de o conexiune stabilă.

Website-ul meu beneficiază de backup?

Unul dintre nenumăratele avantaje de care clienţii se bucură atunci când accesează serviciul de găzduire web este acela că website-ul creat va beneficia de backup zilnic. Datorită acestuia, site-ul va putea fi restabilit cu până la 28 de zile în urmă, oferind în acest fel posibilitatea de a restaura datele în cea mai sigură şi convenabilă versiune.

Vezi si:  Hamas a strans zeci de milioane de euro în criptomonede inainte de atacul asupra Israelului

Ce panou de control voi utiliza?

Pentru a furniza clienţilor cele mai bune şi rapide condiţii de administrare a site-ului web, a mail-urilor şi a altor funcţionalităţi ce ţin de managementul serviciului de găzduire web, Cyber Folks pune la dispoziţie cPanel, cel mai popular panou de control la nivel mondial.

Beneficiez de suport în cazul în care am nevoie de ajutor?

Da. Indiferent de planul ales, orice client va beneficia de suport din partea echipei special dedicate, oferind în acest fel modalităţi rapide de soluţionare a problemelor, de cele mai multe ori în doar 4 minute.

În ziua de azi, prezenţa online este esenţială pentru a creşte substanţial numărul de clienţi ce pot intra în contact cu produsele şi serviciile comercializate.

Un serviciu de găzduire web precum cel oferit de Cyber Folks va spori nu doar oportunităţile financiare, ci şi eficienţa strategiilor de marketing, fiind un instrument valoros ce trebuie utilizat de către orice persoană care doreşte un succes sustenabil şi ascendent.