Cum sa alegi pentru o lucrare o firma specializata in asfaltare drumuri

Procesul de asfaltare a unui drum este unul complex, cu detalii esentiale care pot face diferenta intre o lucrare mediocra si una cu adevarat de calitate, durabila. Cei care cauta firma asfaltare drumuri Bucuresti (sau in alte orase din tara) trebuie sa aleaga cu maxima atentie, procesul de selectie fiind decisiv pentru rezultatul lucrarii. Acest lucru este valabil de fapt nu doar pentru asfaltare drumuri, ci si pentru reabilitati drumuri, amenajari trotuare, asfaltari parcari, curti etc.

Inainte de toate, este important sa fie luate in calcul doar firme specializate in asfaltare drumuri, adica cele care au experienta relevanta exact pe acest segment. Se poate verifica portofoliul companiei, se poate accesa website-ul propriu (este foarte important sa existe un astfel de website, bine pus la punct, dovada a seriozitatii), se vor cauta fotografii de la alte lucrari. De asemenea, este bine sa fie solicitate referinte din partea altor clienti, inainte de semnarea contractului.

Asigura-te ca firma pe care o alegi pentru asfaltare drumuri este una ce pune accent pe calitate, deci ia totul in serios, analizeaza atent solicitarea cu toate informatiile, inainte de a inainta o oferta de pret. Verifica daca exista certificari cu privire la managementul calitatii in serviciile oferite (exemple – ISO 9001, ISO 14001).

Un detaliu important: sa aiba echipe proprii de muncitori cu experienta, inclusiv specialisti pentru partea de management a lucrarii in sine. De asemenea, este foarte relevant sa fie folosite echipamente de inalta calitate, utilaje de constructii cu tehnologie de ultima generatie, capabile sa asigure o lucrare realizata in timp util, dar si foarte precis. La acest capitol, o firma care ofera chiar si inchiriere utilaje de constructii, precum cei de la Gama Admin Construct, merita sa iasa in evidenta in selectie, caci este clar ca detine o flota relevanta de utilaje pe care le poate folosi mai ales pentru clientii proprii.

„Societatea Gama Admin Construct, cu ajutorul personalui angajat, are capacitatea tehnica, organizatorica si materiala de a executa o gama diversa de lucrari de constructii si amenajari, cum ar fi: modernizari si extinderi retele de apa si canal, retele pluviale, retele de gaz; bransari / debransari de la reteaua de canal, alimentare cu apa si gaz; reabilitare drumuri – turnat betoane, turnat covor asfaltic, borduri; reabilitare si modernizare strazi si trotuare – terasamente, covor bituminos, montat pavele, pardoseli elicopterizate, betoane amprentate si decorative; servicii de deszapezire”, se precizeaza in prezentarea firmei mai sus mentionate, ale carei date de contact sunt disponibile pe http://www.gama-admin.ro.

Pentru a evita posibile probleme si intarzieri, este de maxima importanta alegerea unei firme cu o imagine impecabila – se pot cauta informatii inclusiv in mediul online, la indemana oricui. Sunt de evitat companiile cu recenzii negative sau despre care exista date cu privire la probleme financiare, lucrari intarziate, reziliate sau cu orice nereguli. O lucrare de asfaltare drum trebuie sa fie una de durata si de foarte buna calitate inca din primul moment.