Masini de carotat si multe alte produse Norton Clipper la preturi prietenoase

In categoria de scule si abrazivi, brandul Norton Clipper este recunoscut pentru nivelul foarte ridicat de calitate, la preturi corecte. Masini de carotat, masini de taiat gresie si faianta, masini pentru slefuit beton si alte produse performante sunt disponibile online la comanda oriunde in Romania. Se pot achizitiona online de asemenea discuri, accesorii si piese de schimb. Cei care au nevoie de consultanta pot solicita de la reprezentantii e-shop-ului sculesiabrazivi.ro sfaturi, recomandari, pot pune intrebari legate de anumite caracteristici ale produselor. Alegerile este important sa fie facute cu atentie, pentru ca echipamentele cumparate sa fie perfecte pentru tipul de utilizare dorit.

Unul dintre cele mai alese produse din categoria de masini de carotat este Norton Clipper CDM163. Masina de carotat CDM 163 este un echipament puternic, cu motor de 1,8 kW si 3 trepte de viteza. Masina de carotat de mana, se poate utiliza manual, dar si pe suport de masina. Alte caracteristici: cutie de viteza in baie de ulei, ambreiaj mecanic, livrare in valiza pentru transport. Produsul este o masina de gaurit beton si zidarie cu diametru carotare 15 – 160mm, fara percutie.

Vezi si:  Solutii complete de call center in Bucuresti, pentru orice firma din Romania

Cei care cauta un suport de masina de carotat pot alege CDR 163, suport stabil pentru masina de carotat cu posibilitate de reglare exacta a unghiurilor. Este un echipament foarte practic gratie montarii usoare a motorului pentru carotat, fara a fi necesara utilizarea unei chei.

Magazinul online http://www.sculesiabrazivi.ro comercializeaza o gama completa de produse Norton Clipper, un brand al celebrei companii Saint-Gobain. In calitate de distribuitor autorizat, magazinul propune cele mai noi produse, tehnologie de ultima generatie la preturi prietenoase.

„Saint-Gobain Abrasives gestioneaza un portofoliu de marci recunoscute, precum Norton, Flexovit sau Winter, pentru a intampina cele mai variate nevoi ale clientilor din toate sectoarele de pe piata: bricolage (DIY), distributie comerciala si industriala, constructii civile si industriale, reparatii auto si marina, precum si pe pietele industriale: fabricarea si prelucrarea metalului, inginerie generala, operatii de intretinere si reparatii ( MRO), prelucrarea lemnului, cai ferate, inginerie mecanica de precizie: aerospatiala, automotive si turbine, rulmenti & roti dintate ,turnatorii si sticla”, se precizeaza pe website-ul mai sus mentionat.

Vezi si:  ESA promite transformarea sectorului spațial

Comertul online este in plina dezvoltare in Romania, achizitiile de pe internet fiind practice, la indemana oricui. In cazul echipamentelor profesionale, asa cum sunt cele de la Norton Clipper, mediul online este de mare ajutor pentru ca exista acces de oriunde, oricand, la produse de top, la cel mai bun pret.